Het Zwembad

Zwemschool 't Geburgt heeft 2 zwembaden. Het kleine bad (5x4x0,5m.) is voor de watergewenning en het aanleren van de slagen. Het grote bad is 11x5m. en 1,2 tot 1,8m. diep. Hier gaan we verder met het verbeteren van de techniek en het afbouwen van de drijfmiddelen.

Wij houden het water constant op 28 graden Celcius. De kwaliteit van het water wordt iedere dag door eigen personeel gecontroleerd. Een keer per maand worden er monsters genomen door een laboratorium, die in opdracht van de Provincie controles uitvoerd. Wij voldoen aan alle eisen die gesteld zijn om het vignet: "Veilig en schoon" te halen. Dit vignet hangt in de wachtruimte.

Douchen is voor en na het zwemmen verplicht.

 

 

De docenten

De lessen in Dinther en Veghel worden gegeven door Heidi en Tino.

 

   
Heidi   Tino  

 

 

Inschrijven

U kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat uw kind bijna of helemaal 3 jaar is.
Dit kan telefonisch, 0413 294363 of per mail, info@tgeburgt.nl u kunt dan tevens uw voorkeursdagen aangeven. Wij vragen geen inschrijfgeld. Wanneer uw kind bij ons ingeschreven is, nemen wij contact met u op als uw kind de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt. Dan worden er in overleg met u de zwemtijden afgesproken.

 

 

De kosten

Een 10 lessenkaart kost 70 euro, dit is inclusief 1 stoffen badmuts (wat verplicht is). De zwemlessen worden van deze kaart afgeschreven, tevens worden hier ook de vorderingen van uw kind op vermeld. Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 70 lessen nodig voor zwemdiploma A. Voor B en C ongeveer 15 lessen per diploma.

 

 

 

Blijven zwemmen

Een kind dat zwemdiploma C heeft gehaald, heeft een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Maar het is raadzaam om regelmatig te blijven zwemmen na het halen van het Zwem-ABC. Kinderen in de groei die hun geoefendheid niet op peil houden, lopen gevaar dat de opgedane vaardigheden in het water verminderen of zelfs verloren gaan.

Richtlijnen

Zwemschool 't Geburgt geeft 6 dagen in de week zwemles. De kinderen zwemmen 2 keer in de week een half uur in groepjes van 7 kinderen. De lessen worden gegeven volgens de richtlijnen van de NRZ (nationale Raad Zwemdiploma's)

Het belangrijkste

Naast recreatief zwemmen is het ook een heerlijke sport en kun je veel meer IN, OP en AAN het water genieten van allerlei heerlijke sportieve ontspanningen.